Didlogic ile Yurtdışında Sanal Ofis Numarası

Diyelim ki yurtdışından çok müşteriniz oluyor. İletişim kurmak için hem müşteriniz, hem siz iyi bir ücret ödüyorsunuz. Müşterilerinizin sizi kendi ülkelerinin içinde gibi hissetmesini istemez miydiniz?

Örneğin; müşterilerinizin büyük bölümü Fransa’da. Müşterilerinizin Paris’te bulunan numaranızdan size ulaşması, müşterinizin şehiriçi ücret ödemesini, sizinse hemen hemen hiç ücret ödememeniz nasıl bir duygu olurdu? Bence güzel olur 🙂İşte burada didlogic.com devreye giriyor. 45 ülkeden sanal numara satın alabiliyorsunuz. Bu numaraları isterseniz IP Santralinize, isterseniz belirlediğiniz bir numaraya, isterseniz Skype hesabınıza yönlendirebiliyorsunuz. Bize en uygun olan tabiki SIP protokolü ile IP Santralimize entegre etmekti.

Ülke şartlarına göre bazı numaralar aylık bir ücrete tabi olmuş durumda. Bazılarında aktivasyon ücreti var. Bazılarında ise bu üç ücretin yanında görüşme dakikası başına ücretler mevcut. Bunlar çok uygun tabiki. Mesela Londra’dan alınan bir numaradan aktivasyon ücreti ve arama başı ücret alınmazken, aylık $0.7254 ücret alınıyor. Anlayacağınız komik rakamlar.

Mesela Almanya, Rusya ve Fransa numara verirken pasaport kopyanızı istiyor. Aktivasyon ve görüşme dakika ücreti yok. Aylık numara başı $8.1900 ücret alınıyor. Bunlar ülkelere göre değişiklik gösteriyor.

Görüşme dakika ücretleri de genelde dakikası $0.0059. Yani 1000 dk $6 🙂

Numaraların 2 kanal, 20 kanal, 4 kanal gibi seçenekleri de mevcut.

İlk önce Paypal aracılığıyla veya kredi kartınızla hesabınıza bir miktar para yüklüyorsunuz. Bütün ödemeleriniz hesabınıza yüklediğiniz bu paradan yapılıyor.

Numaramızı satın aldıktan sonra SIP, Skype ve Numara yönlendirmesi yapılabilir.

Nasıl Kullanılır;

Uluslararası şirketimiz İstanbul’da. 8 ülkeden müşterisi var. Kurum içinde bu dillere hizmet veren temsilciler mevcut.

SIP ile IP santralimize bir İtalya-Napoli alan kodlu bir numara entegre ettiğimizi varsayalım. (https://didlogic.com/support/setup-guides/asterisk)

İtalyan temsilcimiz 35 numaralı dahilide otursun. Dahili yönlendirmesi yerine kuyrukta tanımlanabilir. İsteğinize ve organizasyonunuza göre değiştirebilirsiniz.

İtalya’dan sanal numaramızı arayan müşterimiz şehiriçi veya şehirlerarası ödeme yaparak, VOIP üzerinden IP Santralimize gelir. Biz burada herhangi bir ücret ödemeyiz. Gelen numara İtalya kuyruğuna yönlendirilir. İtalyan temsilci telefonu açar. Müşterinize İtalya’da olduğunuzu hissettirirsiniz. Ayrıca kurum için büyük prestij olur. International Virtual Office 🙂

Aldığınız numaraları IP Santrale entegre etmek için didlogic.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Didlogic’i trunk olarak tanımlayıp uluslararası aramalarınızı buradan da çok uygun fiyatlara yapabilirsiniz. Birçok strateji sitede anlatılıyor.

About cemerbas

Check Also

Fxs Nedir? Fxo Nedir?

FXS (Foreign Exchange Station) Ucunda çevir sesi veren porttur. Bir santralin harici hatlarına veya telefonlara …

Bir yanıt yazın